Sign up here to receive News & Updates

Добре Дошли в Пловдив Коучинг Съпорт Груп, 
за подкрепа на професионалистите, занимаващи се с коучинг.

Пловдивската Коучинг Съпорт Група е посветена на успешното изпълняване на своята мисията си да популяризира коучинга като метод и е мястото, където споделяйки най-актуалните тенденции и проблеми се срещат бизнесът, коучове и експерти, и откриват пресечните си точки.

Пловдивската Коучинг Съпорт Група се провежда по замисъл и инициатива, и под егидата на Noble Manhattan Coaching-Bulgaria

Noble Manhattan Bulgaria e търговско име на Палитри Интернешънъл ООД, официален Мастър Дистрибутор на Ноубъл Манхатан Коучинг за България и държавите от Балкансия Полуостров.

Основана през 1993, Noble Manhattan Ltd е компанията с най-дълги традиции в бранша и се ползва с несравнимата репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранк.


Ноубъл Манхатан Коучинг е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 3 в света, и представлявана от Палитри Интернешълън ООД развива активна дейност в България от 2011 годинa.

Екипът на Палитри-Ноубъл Махатан България са пионерите на коучинг индустрията в България и въвежда първите международно акредитирани обучения за професионален лайф и корпоративен коучинг, и единствените, които имат множествена моеждународна акредитация от водещите незавимиси акредитиращи органи като Международната Коуч Федерация (ICF), Международния Орган за Професионален Коучинг и Менторство (IAPC&M), и ILM. Обучителните Програми на Ноубъл Манхатан Коучинг България се провеждат и на български и на английски език, предлагат две академични нива - диплома или сертификат, и се провеждат под три различни формата - изцяло присъствени, изцяло дистанционни, или в комбинирани, съчетаващи и двете форми присъствена и дистанционна. Има възможности за всеки, и варианти, които да се съобразят с индивидуланото ви предпочитание за форма и ниво на обучение. http://coaching-in-bulgaria.com

Не случайно от 2011 година насам Ноубъл Манхатан Коучинг България - Палитри се е наложила като предпочитаната компания за коучинг обучение, а стотиците обучение професионални коучове от нея твърдят, че тя и е най-грижовната коучинг компания. 

Щастливи сме, че сега вече има и представителство в Пловдив, където можете да се докоснете на място до вълшебството на коучинга и богатството, предлагано от Ноубъл Манхатан и да получите редовни месечни срещи, където да се възползвате от професионално, личностно и коучинг развитие, запознаване с ефективността на коучинга, безплатни коучинг сесии, мастърмайнд заседания, групи са съвместно учене и подкрепа в обучението ви по коучинг, информация как да намерите личен коуч, или как самите вие да се обучите като професионалист по коучинг и да придобиете и разгърнете нова преспективна професия като коуч.


Месечните срещи на Пловдив Коучинг СГ се провеждат под ръководството на Президента на общността Гергана Николова и нейния екип.
Можете да се свържете с тях чрез онлайн бланката по-долу.

Благодарим ви за проявения интерес към тематиката, свързана с коучинг.  

Моля, конкретизирайте кое би било най-полезно за вас да получите като информация, като изберете една или повече от изброените по-долу опции.Запознайте се с Политиката ни за Защита на Вашите Данни ТУК.

We use MailChimp as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms.
* indicates required

Palitri International - Master Distributor of Noble Manhattan Coaching will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Email Marketing Powered by Mailchimp